Συζήτηση στην Επιτροπή Υγείας της Βουλης για την ενίσχυσης και στήριξη της Μονάδας Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών στο Μακάρειο Νοσοκομείο

Επαναφέραμε σημερα για συζήτηση στην Επιτροπή Υγείας της Βουλης το σημαντικό θέμα της ενίσχυσης και στήριξης της Μονάδας Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών στο Μακάρειο Νοσοκομείο.

Από την ημέρα ανάληψης των καθηκόντων μου τον Δεκέμβριο του 2019, είχα θέσει ως μια από τις προτεραιότητες μου την προώθηση της επέκτασης και της κτιριακής αναβάθμισης της Μονάδας, αλλά και τη σωστή στελέχωση της με εξειδικευμένο προσωπικό.

Σήμερα ενημερωθήκαμε με ικανοποίηση από τον εκπρόσωπο του Υπουργού Υγείας ότι η επέκταση της Μονάδας στο Μακάρειο Νοσοκομείο έχει τεθεί ως προτεραιότητα του Υπουργείου στο εν λόγω Νοσοκομείο. Επιπρόσθετα διαφαίνεται ότι λύνεται και το θέμα της στελέχωσης με τη δική μας έντονη παράκληση ότι πρέπει να γίνει σωστή εκπαίδευση.

Το θέμα θα το παρακολουθούμε στενά. Γιατί αυτά τα μωρά είναι πραγματικοί μαχητές της ζωής, ένα θαύμα της ζωής που οφείλουμε όλοι μας να διαφυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού❤️