Επίσκεψη αντιπροσωπίας ΔΗΣΥ στον ΠΑΣΥΚΑΦ

Τον ΠΑΣΥΚΑΦ επισκέφτηκε τη Τετάρτη (06/10/2021) αντιπροσωπεία του Δημοκρατικού Συναγερμού, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο κ. Αβέρωφ Νεοφύτου, τη Βουλεύτρια κ. Σάβια Ορφανίδου και την Αναπληρώτρια Εκπρόσωπο Τύπου κ. Τώνια Μουσκή, στο πλαίσιο της εκστρατείας για την οικονομική ενίσχυση του συνδέσμου. Η κ. Σάβια Ορφανίδου δήλωσε σχετικά τα εξής:

«Πιστοί στο ραντεβού μας ακόμη μια χρονιά για να συνεισφέρουμε και εμείς τη μικρή μας εισφορά για τη στήριξη αυτού του θεάρεστου έργου που επιτελείτε, εδώ και 30 χρόνια. Να σας ευχαριστήσουμε από καρδιάς, για το πολύτιμο έργο, σε όλους τους συνεργάτες σας και σε όλο το προσωπικό σας, που στηρίζετε καθημερινώς χιλιάδες συμπολίτες μας που πάσχουν από αυτήν την ασθένεια που χρειάζεται πάρα πολύ στήριξη για να μπορέσουμε να τη νικήσουμε. Και εσείς την προσφέρετε σε όλα τα επίπεδα, και ψυχολογική και ιατρική και ανακουφιστική φροντίδα. Θέλουμε να σας πούμε πως στεκόμαστε πάντα δίπλα σας, για ό, τι χρειαστείτε και ως πολιτεία και ως πολιτικά κόμματα, για να στηρίξουμε αυτό το έργο και ευελπιστούμε ότι κάποτε θα μπορέσουμε να μιλάμε για έναν κόσμο με λιγότερο καρκίνο, με λιγότερο πόνο και για τους ασθενείς που υποφέρουν αλλά και για τις οικογένειές τους στις οποίες κι εσείς παρέχετε την απαραίτητη στήριξη όταν χρειάζεται. Για ακόμη μια φορά σας ευχαριστούμε πάρα πολύ και να καλέσουμε βεβαίως και τον κόσμο να στηρίξει το έργο που επιτελεί ο ΠΑΣΥΚΑΦ εδώ και 30 χρόνια με τη μικρή τους εισφορά. Κάθε εισφορά συμβάλλει σε αυτήν τη μεγάλη προσπάθεια που επιτελείτε».

Εκ μέρους του ΠΑΣΥΚΑΦ η Πρόεδρος, κ. Άννα Αχιλλεούδη, δήλωσε τα εξής:

«Ευχαριστούμε πολύ για την παρουσία σας και για τη σταθερή σας στήριξη. Και σίγουρα όλη αυτή η βοήθεια και όλη αυτή η προσπάθεια της εκστρατείας μας είναι για να στηρίξουμε τα προγράμματά μας, να μπορούμε να τα συνεχίζουμε, να τα βελτιώνουμε. Μέσα σε αυτά τα δυο χρόνια κόψαμε κάποιες εξελίξεις που είχαμε στο πρόγραμμα και ελπίζω τώρα να τα εξελίξουμε και να είμαστε ακόμη καλύτεροι. Ευελπιστούμε ότι θα μπούμε και στα προγράμματα της υπηρεσίας υγείας ώστε να έχουμε και από εκεί μια σταθερή βοήθεια»